White Mountaineering Patch Cap,

Mocht je nu nog de kou opzoeken en denken, ik zoek een verdomd goeie cap annex muts, dan heb ik hier een toppertje voor je. White Mountaineering staat bekend om hun bijzondere gebruik van verschillende stoffen. Dit bijzondere gebruik hebben ze nu maar eens in één cap verwerkt.

Deze Patch Work Cap bestaat uit verschillende lappen stof, je vindt er een Houndstooth een Herringbone en verschillende ruiten in terug. Het modelletje stamt af van de caps gedragen door rendieren jagers en deze komt en oorflappen die je vast kan zetten voor de momenten dat het minder koud is. De prijs is zoals te verwachten met White Mountaineering, absurd voor een cap.

Te vinden bij Oki-Ni.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />