Alden Straight Tip Blucher Shell Cordovan,

Opende ik vandaag de tab Latest Products bij End, kwam ik een paar mooie Visvim schoentjes tegen, niet normaal. Ik was zo ver om er een heel artikel aan te wijden, maar toen bladerde ik verder door de pagina en vond ik een serie Shell Cordovan Aldens. En van geen andere combinatie gaat mijn hart sneller kloppen dan van Shell Cordovan Aldens.

Je houdt er van of je haat het, ik hoor bij die eerste groep. Shell Cordovan is exclusief paarden leer van een van werelds beste leerlooijerijen. Alden is de grootste afnemer van dit spul en ze maken er belachelijk mooie schoentjes van. Mijn favoriet van de collectie bij End is deze Straight Tip Blucher. Beetje spitshine en klaar ben je!

Zoals gezegd, je vindt ze bij End.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visvim schoentjes tegen, niet normaal. Ik was zo ver om er een heel artikel aan te wijden, maar toen bladerde ik verder door de pagina en vond ik een serie Shell Cordovan Aldens. En van geen andere combinatie gaat mijn hart sneller kloppen dan van Shell Cordovan Aldens. " />