Band of Outsiders Varsity,

Dat hele Varsity Jackets ding gaat voorlopig nog wel even door. En waar we steeds meer unieke varianten tegenkomen pakt de trend gewoon door naar een niveautje hoger. Band of Outsiders doet wat ze altijd doen. Vette spullen maken. En in dit geval het volgende level van de Varsity trend bereiken.

Kijk eens wat een knaller! De prijs liegt er overigens ook niet om, maar dan heb je wel een bijzonder subtiele licht grijs superzacht su├Ęde jas aan. Geen Beverwijkse Bazar achtige praktijken, maar gewoon subtiel, goed afgewerkte premium kwaliteit. Nu nog eentje op van van House of Billiam.

Gevonden bij Oki-Ni.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />