Barbour Quilted Chambray, Shirt of Jacket?

Barbour blijft gewoon een leuk label. Oer en oer degelijk, door velen als vreselijk saai bestempeld. Maar als je gewoon goed zoekt, dan vindt je heus wel genoeg juweeltjes van ze. En anders moet je die Paul Smith collab maar afwachten.

Een van de recent gevonden juweeltjes is wel dit shirt, of jacket, of toch gewoon een shirt. Het lijkt van ver af op een chambray shirt met corduroy kraag, maar die kraag verraad dus al dat het mogelijk ook een jas kan zijn. Kom je dichterbij zie je dat het een quilted jacket is. Alleen is de voering weer net zo dun dat het ook een shirt kan zijn. Oh well, je weet er vast wel raad mee komend seizoen.

Te vinden bij My-Wardrobe.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />