BMW M135i, hot hatch!

Die hele 1-serie kan me gestolen worden. Sterker nog, bijna alle modellen welke BMW recentelijk op de markt gezet heeft, het is allemaal troep. Na de originele 6-serie is er weinig moois meer gemaakt. Ik heb het eerder gezegd en zal het altijd beamen. Natuurlijk hebben ze wel aardige modellen neergezet met bijvoorbeeld de laatste M5, maar hey, die is eigenlijk ook alleen maar vet door het motorgeluid.

De 1-serie heeft onlangs een facelift gekregen. Waar de eerste 1 serie nog een klein beetje agressief uit zijn doppen keek, heeft de facelift versie de blik van een dom schaap. Logisch dat hier een turbo charged 3,5 liter M-versie van moet komen. Dan hebben we tenminste nog een wolf onder het uiterlijk van dat o zo domme schaap.

Een plaatje van de achterkant, daar de voorkant echt geen porem is. Zelf zien? Klik hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.