Common Projects Sneakers,

Ik ben helemaal voorstander van wit. In huis is praktisch alles wit, de muren, kozijnen, buro’s, spier en spierwit zijn ze. En ieder jaar koop ik minstens 1 paar spierwitte sneakers. Meestal is het nog een hele kunst om ze te vinden, daar de meeste net niet wit genoeg zijn. Het wit houden, daar maak ik me weinig zorgen over. Ik zorg voor altijd een reserve paar schoenen in de auto, voor wanneer het weer omslaat. En vermijd ook absurd drukke plaatsen. Verder is het gewoon een kwestie van goed kijken waar je loopt.

Het eerste paartje spierwitte sneakers voor dit jaar is al gevonden. Van Common Projects komen deze iet wat hoog geprijsde sneakers. De afwerking is top, het model is top, ze zijn spier en spier wit, maar zijn ze ook 300 euro waard?

Te vinden bij End.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />