Couverture and the Garbstore das,

Couverture en The Garbstore kennen we natuurlijk als fijne online boetiek met pracht merken. Maar veel spul wat ze verkopen komt ook gewoon van hun eigen huislabel. Gewoon prima spul waar over nagedacht is. En zo hebben zij enige tijd terug een serie gehaakte zijden dassen uitgebracht.

Sommige kleuren verkochten als een trein en andere, die blijven zielig eenzaam en alleen over in de uitverkoop rekken. Geheel onterecht als je het mij vraagt. Kijk deze olijfgroene maar, of betaal je liever het vijfvoudige voor een Cravatta Pelliano?

Uiteraard te vinden bij Couverture & The Garbstore.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />