Denim & Supply, Bleached denim shirt,

Dat Denim & Supply de “betaalbare” variant van RRL moet zijn hoeven we niet meer uit te leggen. Dat ze bijzonder fijne details verwerken in de kleding, nee, dat is ook geen nieuws meer. Rest ons enkel nog een item uit te kiezen voor een post.

Het item van vandaag is een lastige. Het komt voornamelijk door de bijzonder slechte foto en de uitzonderlijk belabberde combinatie op deze foto, maar los van deze combi en het slechte modellenwerk is dit best een fijn shirt. Bleached denims ga je veel zien deze zomer, zeker als je deze ook in je kast hebt hangen.

Meer slecht modellenwerk en dit vette shirt vindt je bij Jeansonline.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />