Dr. Martens Nixon Chambray,

Om de een of andere reden heb ik een slechte associatie met het label Dr. Martens. Ik heb een onverklaarde afkeer tegen dit label. Ik vermoed dat ik gewoon de verkeerde mensen met Dr. Martens aan ben tegengekomen en daardoor een briljant merk gewoon structureel links laat liggen.

Nou ja, links liet liggen, want vandaag gooi ik toch een heuse Dr. Martens schoen online. Zonder transparante zool en zonder gele stiksels. Maar met een chambray bovenwerk, witte wedge zool en grijze details. Dit is dus werkelijk waar een mooie Dr. Martens, het kan dus gewoon!

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />