Drake’s Shangtun Zijden das,

Niets maar dan ook niets vertegenwoordigd de prep look beter dan de combinaties groen met paars of groen met roze. Zeker wanneer je deze kleuren diagonaal in de das hebt verwerkt, dan weet je dat de ware preps vol overgave die das in de meest nonchalante knopen denkbaar om hun nek gaan hangen.

En als je dan zoals Drake’s ervoor kiest om Shantung zijde, een grove weving, te gebruiken voor je handgemaakte dassen, dan weet je dat je de preps voor hun zomerlook weer voorzien hebt van een fijne das. Wit linnen of wit dun Oxford shirt erbij en klaar ben je.

In Nederland haal je Drake’s bij Frans Boone.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />