Ebbets Field Flannel x EndClothing,

In het kader van, wat zij kunnen kunnen wij ook, komt EndClothing met een baseball cap. Goed gekeken naar de heren van FreshCotton boys en op zeer subtiele wijze eigen gemaakt. De keuze is nu aan jullie.

De Obey x FreshCotton cap hebben we allemaal al voorbij zien komen. End doet een collab met Ebbets Field Flannel, een label dat zich richt op het reproduceren van oude team caps en jackets en momenteel leuke bespoke mogelijkheden biedt. Voor EndClothing hebben ze een serie fitted caps gemaakt van Flannel, de voerig en afwerking is helemaal top, satijn overal. Het klassieke lettertype voor de initialen van EndClothing is prachtig. Wat gaat het worden? Deze of toch die FreshCotton Snapback?

Bekijk ook de andere kleuren Ebbets Field Flannels bij EndClothing.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />