Echo Beach,

echo beach

Neem een paar puberende, langharige jongetjes, wat golven en de Californian way of living. Omdat surfen niet altijd spannend genoeg is, besluiten zij wat shorts te stelen bij de plaatselijke Quicksilver winkel, maar ze worden gesnapt. Taakstrafje en nog veel vaker surfen, en daarna uitgenodigd worden door Quicksilver, omdat ze je willen sponsoren. Wat? Ja, inderdaad, in het kort komt het hierop neer. En zo gaan de jonge helden in de meeste gekke kleurcombinaties de golven tegemoet, weten zij hun foto’s aan magazines te verkopen en merken als Quicksilver en Stüssy groot te maken. Helaas alleen de trailer voor jullie, maar een handige websurfer heeft de docu-video zo in de downloadlijst staan.

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.