FreshCotton x OnTour parka,

freshcotton ontour parka

We hebben een paar collabs van de 10x FreshCotton serie overgeslagen, maar houden deze unieke serie zeer nauwlettend in de gaten. Het erge is, alle collabs zijn stuk voor stuk vet, maar op een gegeven moment hou je op met erover schrijven, omdat je denkt: “Iedereen snapt wel dat dit vet is!”.

Maar van de week ontving ik een mailtje van de marketing man van FreshCotton waarin deze OnTour collab aangekondigd werd. Het onderstaande filmpje zat hierbij als een attachment. En tsja, wie ben ik om dit niet even de volle aandacht te geven? Dit is toch een bijzonder fijne parka voor onder de noemer Hollands Glorie.

Exclusief vanaf vandaag bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.