Gourmet “Icon & Derelicts part II”,

Oei oei oei, ken je dat, je koopt een raw denim en wast hem nooit. Na jaren plezier heeft die zijn eigen versleten look. Hetzelfde zie je veel lui doen met bijvoorbeeld hun Cordovan Aldens. Veel dragen en het slijten laat dan het leven van het product zien. Natuurlijk top wanneer je schoenen een prachtige patina hebben door jaren van dragen, maar wat dacht je van een wagen?

Normaal als de lak van je wagen is versleten is en het plaatwerk is verroest, dan kan je je wagen weggooien. Maar de heren van ICONS automobiles zetten zo’n scrapyard waardige wagen gewoon op een sprankelend nieuw onderstel. Nieuwe motor, nieuwe technieken, alles nieuw, behalve het blik. Staat je daar bij het stoplicht met je roestige ouwe wrak. Lachen als er dan een M3 naast je komt. Wat een helden bij ICONS! En wederom Gourmet bedankt voor deze fijne 3 minuten!

Gewoon genieten en het filmpje nog eens kijken.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.