Gourmet “Icons & Derelicts”,

Het schoenenlabel Gourmet staat natuurlijk bekend om hun geniale copy paste werk. Al hun schoenen zijn gebaseerd op tijdloze klassiekers. Met name de schoenen van Jordan zijn in diverse variaties een nieuwe leven in geblazen door de heren van Gourmet. Die strategie past wagen bouwer ICON automobiles ook toe.

Neem een ongekende klassieker en maak hem als nieuw. Gourmet zag de link en maakte een tweetal korte filmpjes over ICON automobiles. De eerste hiervan zie je hier tijdens de AutoWeek bij OurBubble. In deze aflevering het verhaal over de Landcruiser en de ziekelijke drang naar perfectie van de eigenaar van ICON.

Gewoon op zoek naar Gourmet? Kijk hier eens.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.