Grenson Sid Long Wing Brogue Two Tone,

Niets ademt meer voorjaar dan de schitterende combinatie van bruin met wit leer op een long wing brogue schoen. Deze schoenen kan ik niet los zien van een mooie Persol, een lente zonnetje en een espresso op het terras.

Soms heb je gewoon een fijne associatie met hetgeen je ziet en dit is het gevoel wat deze schoen bij mij opwekt. Een mooie denim erbij een goed shirt, mouwtjes opstropen, achter over leunen op je klapstoel en genieten van die zonnestralen. Oh ja, het is een schoentje van Grenson, de naam? Sid Long Wing Brogue, handig om te weten wanneer je gaat bestellen.

Ook zin om weg te dromen? Kijk bij End.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />