Honda NSX toen en nu,

honda nsx toen en nu

Deze week wordt AutoWeek bij OurBubble, dus wees gewaarschuwd. In een goede wagen komt zoveel design en techniek bij elkaar dat het niet te verklaren is waarom we niet vaker een AutoWeek houden. En we trappen deze week af met een briljante wagen. Althans, je houdt ervan, of je vindt het brandhout.

Ik houd er van. De Honda NSX is naar mijn bescheiden mening de meest briljante auto ooit gemaakt. Al was het maar door de dikke vinger die Ayrton Senna in de pap had bij het ontwikkelende van deze bak. Door de jaren heen is de wagen flink geƫvolueerd. Al jaren schijnt er een opvolger aan te komen en de laatste maanden krijgen de geruchten zelfs een vorm en hebben we al meerdere malen een scoop voorbij zien komen. In het onderstaande filmpje zie je de NSX van toen en de bewerking van de NSX van nu door het GranTurismo team voor de Sony Playstation. Dit is 7 minuten plezier.

Op zoek naar een oude NSX? Wat dacht je van deze praktisch nieuwe?

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.