Mark McNairy Double Monk,

Netjes hoor, meneer McNairy heeft het gewoon voor elkaar om een onmogelijke combinatie te maken en er nog mee weg te komen ook. Dit flikte hij al met die Double Monk crêpe zool schoentjes. En nu pakt die dezelfde schoen en plakt die er een Red Brick zool onder.

Naar mijn bescheiden mening is deze combinatie nog beter geslaagd dan die crêpe zool uitvoering. Zoals we gewend zijn van McNairy is het gebruikte leer weer top. Wat zeg ik, de hele constructie van de schoen is weer top. De lijnen alles klopt. Mocht je nog geen Double Monks hebben, ik zou dit paartje zeker niet overslaan.

Te vinden bij NeedSupply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />