A Native Tourist SS2012 deel II,

Dat dit lookbook er aan zat te komen, was natuurlijk al geen verrassing meer. Maar de diversiteit van de producten is dat toch zeker wel. A Native Tourist heeft de lat weer een stuk hoger gelegd. Shirts, jassen, sweaters, caps, de heren hebben het allemaal in de collectie.

Mijn persoonlijke favorieten blijven wel de Navy Concrete Hunter Jacket en de Navy Varsity Sweat Vest. Neemt niet weg dat de hele collectie hier direct in de kast gehangen mag worden en je mij zeker niet hoort klagen. De volledigheid van de collectie toont wel dat het een volwassen label aan het worden is.

Maandag schreef ik bij de FreshCotton x OnTour collab, dat het top is dat Nederlandse brands een samenwerking zoeken. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik graag ook even wijs op de schoenen in het ANT Clothing lookbook. Inderdaad niemand minder dan het Nederlandse Filling Pieces heeft hun bijdrage geleverd. Het hele plaatje klopt dus meteen. Chapeaux heren, chapeaux!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blader rustig door de collectie en kies je eigen favoriet.

[issuu width=540 height=383 backgroundColor=%23222222 documentId=120227150124-b0de3d5d34214072a0cdde311a4eaff5 name=ant_origins_lookbook_ss2012_streetwear username=ant_origins unit=px id=1188b95a-924d-12cd-05f5-cf03d45a7ac0 v=2]

Stalk je vaste kleding shop dat ze ANT Clothing op voorraad moeten nemen, cross langs je lokale Britain, of check hun website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.