A Native Tourist SS2012,

Wanneer je de verschillende social media een beetje in de gaten houdt, dan weet je dat ANT zeer binnenkort met een nieuwe Lookbook op de proppen gaat komen. Sterker nog, de SS2012 collectie is langzaam aan al aan het binnendruppelen bij de diverse shops in Nederland.

Nu krijgen ze steeds beter door hoe ze een buzz moeten creëren bij dat label, want in plaats van hun Lookbook vast uitsturen, druppelden er gewoon een paar foto’s de mailbox van OurBubble binnen. En omdat ik niet kan wachten met het plaatsen tot het allemaal officieel gereleased is, krijgen jullie alvast de scoop!

Let ook even op de schoenen in de foto’s. Altijd mooi wanneer Nederlandse merken elkaar vinden! Wanneer het plaatjes boek binnen is, horen jullie het direct. Voor nu zeg ik, check Britain, die hebben al wat binnen of bekijk onze Facebook pagina, voor meer gelekte foto’s.

UPDATE: Check het volledige lookbook hier op OurBubble.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.