Pimpalicious Living Varsity,

Je kan natuurlijk helemaal naar Colette, Parijs,  afreizen voor het nieuwste en hipste. Maar voor sommige van die labels die daar liggen hoef jij helemaal de deur niet uit. Dikke respect natuurlijk voor het Amsterdamse Pimpalicious Living dat zij de weg naar Colette gevonden.

Maar als het makkelijk kan, dan doe ik het graag makkelijk. En zo kan je dus vanaf je eigen burostoel, bank, bed of wc pot, gewoon met je iPadje, Asus Tabletje of je laptop op schoot de laatste collectie PL scoren. Niets geen Thalys naar Parijs, welnee gewoon met UPC/Ziggo naar FreshCotton, ook gewoon vet.

Dus Pimpalicious Living, haal je gewoon bij FreshCotton.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Colette gevonden. " />