Pro Keds x Norse Projects,

Zo dan, dat is wel een bijzonder fijne collab. Ik zie ook ineens dat juist Pro-Keds het van die collabs moet hebben. Die Mark McNairy unit was een behoorlijke knaller en ik moet zeggen, Norse Projects weet ook wel raad met de eenvoud.

Eenvoud ja, want daar draait alles om bij Pro-Keds. De lijn, de materialen, geen High Tech geneuzel, welnee. Gewoon de praktische toepassing van wat rubber en suède, zo maak je een schoen. En wanneer Norse Projects, dan de kleurtjes en het model mogen bepalen, dan krijg je iets al deze blauw suède sneaker. Wat een juweeltje!

Uiteraard verkrijgbaar in de Norse Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mark McNairy unit was een behoorlijke knaller en ik moet zeggen, Norse Projects weet ook wel raad met de eenvoud. " />