Scotch & Soda & Mint Groen,

Langzamerhand word ik meer en meer fan van Scotch & Soda. Het mag gezegd worden, dit label is gewoon leuk bezig. En natuurlijk zullen daar altijd azijnzeikers zijn die dit label liever de grond in boren, maar laten we gewoon een beetje credits geven daar waar credits op zijn plaats zijn.

En wanneer jij als label denkt dat je de kleur Mint Groen gewoon een nieuw leven in moet blazen, dan moet je dat vooral ook gewoon doen. Zagen we een paar weken terug de Ralston al in het Mint Groen verschijnen, gooien ze gewoon ook een Button Down in dezelfde kleur in de collectie. Laat die lente maar komen!

Vanaf heden op voorraad bij de Bijenkorf.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />