Scotch & Soda Regenjas,

De gedachte hierachter is simpel, Scotch & Soda is Hollands en Hollandse zomers zijn vaak zeiknat. Dus als je dan toch een kleding label hebt wat gretig aftrek vindt onder de Nederlandse bevolking, en je kent het klimaat, dan maak je een fashionable regenjas.

De oude vissersjassen hebben wellicht als een kleine inspiratiebron mogen gelden, evenals een vergelijkbaar modelletje van het Norse Projects label, maar dat mag de pret niet drukken. Ik had deze jas van de week aan in de winkel, toen regende het nog niet. Maar ik ga hem nu toch maar snel online bestellen denk ik.

Aan de slechte foto herken je de webshop vast al. Gelukkig is de service wel goed!

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.