Scotch & Soda voor de zomer,

Voor die warme lente dagen en die vroege zomer dagen is het fijn om een ongevoerd uiterst dun jasje op voorraad te hebben. Waar je op een mooie herfstdag een Tweed jasje op je denim draagt, kan je tijdens het voorjaar prima wegkomen met een ongevoerd linnen jasje.

Waar ze bij Hollands trots Scotch & Soda een bijzonder fijne denim lijn hebben neergezet, weten ze ook nog steeds prima die Ivy Leaguers aan te spreken met verschillende haast preppy ogende items. Waaronder dit linnen jasje. Ongevoerd, prima vallend en een aanwinst voor je kledingkast. Wedden dat je hem veel draagt in de lente!

Gevonden bij Denim+.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />