Scotch & Soda Western Bleached,

Hierbij beloof ik plechtig dat dit de laatste post over Scoth & Soda is deze week. Maar can you blame me? Ik geef gewoon graag credits wanneer deze verdient zijn en Scotch & Soda heeft ze verdient. Hun Lente collectie maakt me blij.

Lichte tinten, pastels, comfortabele stoffen en prima fits. Natuurlijk krijg je zin in het struinen over het strand in de lentezon wanneer je de collectie ziet. Dat doen ze goed. Net wanneer het winterse weer plaats maakt voor herfstachtige regen kunnen wij een portie lente goed gebruiken! En bleached denim shirts geven precies dat beetje lente.

Gevonden bij Denimplus.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />