Slim Walt van Epaulet,

Ze houden er niet mee op, bij Epaulet hebben ze sinds enige tijd de Slim Walt Trousers in de collectie en ieder seizoen brengen ze deze in een paar nieuwe uitvoeringen uit. Iedere keer zijn de stoffen weer met zorg uitgezocht. Zo ook dit seizoen.

Mijn absolute favoriet van de laatste collectie is deze grijze Muted Glen Plaid. De licht grijze kleur met de heerlijk subtiele ruit is gewoon een fantastische combinatie. Denk hier bij een hoge bruin suede brogue boot en een mooi navy jasje op een wit of licht blauw oxford shirt. Jazeker een tijdloze combinatie!

Uiteraard exclusief bij Epaulet.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />