Sperry 2 eye neon,

Waar ik eerder al heb aangegeven dat je dit jaar nog wel door kan met je boot schoenen, bewijst Sperry ineens dat deze oude rot nog lang niet klaar is met vernieuwen. Waar we de Topsiders voornamelijk kennen van traditioneel en degelijk komen ze ineens met een knallende variant.

De 2 eye Neon is een bruin leren schoentje met een belachelijk heerlijk accent kleur. Neon rood is gekozen voor de zool en de voering van de schoen. Dit neon rood is in combinatie met het bruine leer werkelijk fantastisch. Zeker met deze twist denk ik dat we nog lang niet af zijn van de bootschoenentrend.

En ook deze Sperry is weer te vinden bij, NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

aangegeven dat je dit jaar nog wel door kan met je boot schoenen, bewijst Sperry ineens dat deze oude rot nog lang niet klaar is met vernieuwen. Waar we de Topsiders voornamelijk kennen van traditioneel en degelijk komen ze ineens met een knallende variant. " />