Studio ZLDA Dutch Grip Gloves,

Het is min tachtig buiten momenteel en een paar handschoenen zijn geen overbodige luxe als je nu op je fixie stapt. Gemiddeld setje handschoentjes zijn alleen zo beroerd met fietsen. Studio ZLDA heeft hier even de oplossing.

Een paar zwarte handschoentjes voor een belachelijk lage prijs mede mogelijk gemaakt door een serie sponsors wiens namen als rubber inkt op de handschoentjes gedrukt zijn. De handschoentjes zijn eigenlijk gemaakt voor wat extra grip, maar helpen ook wel tegen bevriezing van je handen tijdens het rijden. Al met al een prima concept, support your locals en zij supporten jou. Prima deal.

Verkrijgbaar bij Studio ZLDA.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.