Suit Decker Whisper Shirt,

Suit, dat is dat Deense merk dat bijzonder fijn geprijsde kleding op de markt brengt. Naast bijzonder fijn in prijs, is de pasvorm en de kwaliteit ook aller aardigst. Gaan ze ook nog lekker hun eigen weg met de trends, tsja dan heb je dus gewoon een lekker label te pakken.

Nieuw in de collectie van dit voorjaar is deze dunne flannel. De ruit doet mij denken aan een oude Woolrich weving, maar ik kan er naast zitten. Mag de pret niet drukken overigens, integendeel. De stof ziet er mooi uit, het shirt valt goed, helemaal niets mis mee. Toevoegen aan winkelwagen, afrekenen en klaar ben je.

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />