Timberland Sneakers,

Toen ik de titel van deze post tikte dacht ik nog: “Dit gaat toch niets worden.” Ik had e foto al gezien en vond die schoen best prima, maar Timberland en Sneakers, het mixed gewoon niet lekker in mijn hoofd. Het klinkt een beetje als een paradox, het sluit niet bij elkaar aan.

En toen keek ik weer even naar de foto. Natuurlijk moeten deze schoentjes getoond worden. Dit is een prima basic schoen, beige canvas, witte zool. Heerlijk zomers. En weet je, als we Timberland nou weglaten en het gewoon Abington Sneakers noemen, klinkt het meteen lekker ouderwets ook.

Timberland Abington haal je in Nederland bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />