Tsai Clips,

Tie clips zijn voor mij altijd een mooi detail om je outfit iets spannender of klassieker te maken, en voor anderen is het gewoon handig om te voorkomen dat je das in de koffie of het eten belandt. De meeste tie clips die je nu ziet zijn rechttoe rechtaan, dus de zoektocht naar vintage exemplaren is bijna een must.

Maar soms komen er mensen met een grappig, en vernieuwend idee, zoals deze moustache tie clip. Geheel in trend met de laatste tijd, denk aan de shirtjes met bekende mensen die een snor op hun vinger hebben, en nog betaalbaar ook. Nog altijd een aanhanger van Movember?

Pik een tie clip op in het zilver of gunmetal!

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />