Uniform Experiment x Fragment Design x Clarks Originals,

Natuurlijk wanneer 3 partijen meedoen aan een collab dan moet de prijs van een schoentje ook minsten 3 maal over de kop gaan? Ik ben natuurlijk helemaal voor die collabs enzo, ik vind het prachtig. Maar een collab met een vrij basic schoentje en dan het lef hebben om meer dan 3x de normale prijs te vragen, zelfs Supreme is niet zo gek.

Het gaat hier om een van de fijnste modellen ooit, de halfhoge Wallabee. Flashbacks naar mij Wu-tang periode en alles. Maar even serieus, su├Ęde van kalfsleer en een lelijk logo maken het dus dat deze schoen absurd duur mag zijn. Hoe durven ze zo’n icoon in te zetten? Een Wallabee hoort betaalbaar te zijn, kom nou!

Nu maar hopen dat er snel weer betaalbare halfhoge Wallabee’s zijn. Overpriced koop je dus hier.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.