Vans 2012 Chukka,

Oei, dan kom je ineens een monsterlijk mooi schoentje tegen en vindt je nergens informatie over waar deze te koop is. Ik mag hopen dat alle Vans retailers deze gewoon op voorraad krijgen, maar ik ben bang voor een speurtocht!

Het is een Witte Canvas Chukka met een zeer contrastrijke gum zool. Een van de beste combinatie mogelijk op een skateschoentje. Wit met gum, ik heb nog ergens low cabs en halfcabs liggen in deze combibatie. Oké het gum was vroeger wat lichter en het wit was suède, maar dat mag de pret niet drukken. Dit is een prachtschoentje, maatje 10 graag Vans!

Zoals gezegd, geen idee waar ze op voorraad liggen, dus retailer met voorraad, meld je bij ons aan!

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.