Wie is AAN?

Een van de eerste toffe initiatieven die zich begin 2012 voordeed was de eerste editie van Wie is AAN? in het Trouw gebouw aan de Wibautstraat te Amsterdam. Op 25 januari jongstleden vond deze inspiratieavond plaats en daar kon men luisteren naar interessante verhalen van de ondernemers achter onder andere Redplanet en Filling Pieces. Kijk hieronder naar een impressie van 25 januari!

De eerstvolgende editie van Wie is AAN? zal plaatsvinden op donderdag 23 februari. Ditmaal zullen de creatief ondernemers achter Andy’s Web en Girls love DJ’s jullie verrijken met hun visie.┬áMeer informatie over Wie is AAN? vindt je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.