Wolverine 1000 mile Boots ervaren?

We hebben al eerder wat mooie boots voorbij laten komen van het Amerikaanse merk Wolverine, en toen werden de verkooppunten beperkt door online plekken als Ebay en Zalando. An sich niets mis mee, maar het blijft voor velen van ons een voordeel om schoeisel in het echt te zien, te voelen, en natuurlijk aan te passen.

Marcel, van SUBURB denim te IJburg, helpt ons voortaan een extra handje. De Wolverine boots zijn namelijk vanaf augustus verkrijgbaar in de denimwinkel van IJburg. Uiteraard kun je daar ook terecht voor de fijnste denims en de laatste modellen en fits van onder meer Denham, Kings Of Indigo, en Nudie Jeans.

Klik hier voor meer info over SuburbDenim.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wolverine, en toen werden de verkooppunten beperkt door online plekken als Ebay en Zalando. An sich niets mis mee, maar het blijft voor velen van ons een voordeel om schoeisel in het echt te zien, te voelen, en natuurlijk aan te passen. " />