Zonkey Boots, wat nou heritage?

Tijdens een van die sporadische momenten dat ik op Facebok ronddwaal kreeg ik een advertentie van Zonkey voorgeschoteld. Nu ken ik dit hele label niet en heb ik niet veel op met Facebook advertenties, maar klikte ik toch zomaar op die banner. Wat ik daarna vond was een shop vol met schoenen van het label Zonkey. Wie?

Inderdaad ik had er ook nog nooit van gehoord. Maar als ik op de plaatjes af mag gaan en de beschrijving die er bij staat, dan hebben we hier te maken met hoogwaardig schoeisel. En om eens met de traditie te breken bestaat dit label toch al vlug 2 jaar. Wat nou heritage? Wie heeft heritage nodig als je topkwaliteit leer middels de Goodyear Welted methodiek op een zool kan zetten? En wie heeft heritage nodig, wanneer je een juweeltje als onderstaande kan fabriceren?

Verkrijgbaar via hun eigen Online Shop, en ze versturen ook naar Nederland.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />