Alden x Leffot Tassel Loafer,

Geen retailer heeft zoveel collabs met Alden staan als de helden van Leffot. Serieus, zij komen wel met de ene na de andere knaller. Deze week heb ik er nog een aantal voor jullie in petto, maar ik wilde toch beginnen met deze blauwe Tassel Loafer.

Stel dat je helemaal verkocht was na het zien van de Mark McNairy’s afgelopen weekend. En stel dat je ze wel wilde kopen, maar die gele zool net too much was. Dan is hier het alternatief. Een ongelooflijk fijn alternatief. Die gele zool vind ik fantastisch, maar deze Aldens zouden toch zeker niet misstaan in de schoenenkast naast de McNairy’s.

Verkrijgbaar bij Leffot, waar anders?

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.