Alden Snuff Suede LWTL,

LWTL, waar staat dat voor? Dat was wat ik dacht toen ik die kop bij Leffot las. LWTL, Long Wing Tassel Loafer. Ai, dit kan niet goed gaan. En het is Alden gelukt, ze hebben alles wat ik zo fantastisch vind aan het merk een kleine deuk gegeven. Fan van hun Long Wing Brogues, gecharmeerd van hun Tassel Loafers en helemaal lyrisch over hun Snuff Suede.

Maar het is gewoon allemaal te veel van het goede. Ik kan die combinatie niet aan. Wellicht is dit gewoon een overdosis aan Alden unique selling points in een schoen. De wetten van de marketing zijn gebroken. 3 USP’ s kan gewoon 1 teveel zijn. Ik laat ze nog maar even rustig inwerken, wellicht is dit die schoen waar je van moet leren houden.

Je vindt ze bij Leffot.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Leffot las. LWTL, Long Wing Tassel Loafer. Ai, dit kan niet goed gaan. En het is Alden gelukt, ze hebben alles wat ik zo fantastisch vind aan het merk een kleine deuk gegeven. Fan van hun Long Wing Brogues, gecharmeerd van hun Tassel Loafers en helemaal lyrisch over hun Snuff Suede. " />