Asus op de MWC in Barcelona,

Dan zit je dus even niet op te letten. Ik was nog met mijn hoofd bij de launch party van de Asus Transformer Prime, maar ineens zijn daar gewoon alweer een paar spin-offs van. En niet zomaar een lullig voortborduursel, welnee, gewoon 3 op zichzelf staande lijnen. Waarbij er 2 toch wel uitspringen.

De PadFone en de Transformer Pad Infinity. De eerste is een prima telefoon op basis van Android ICS met goeie specs. Op zichzelf leuk, maar niet wereld veranderend. Tot dat je de dock van deze PadFone ziet. Een tablet scherm met een vak waar je je telefoon in schuift. Het resultaat een 10,1 inch tablet met IPS scherm. Synchroniseren van data is iet meer nodig, je telefoon is het hart van deze tablet. Je moet het zien en ervaren, maar geloof me, dit is uniek en werk zeer intuïtief en eenvoudig.

 

 

 

 

 

 

De Transformer Pad Infinity lijkt meer op de Transformer en Transformer Prime welke we eerder besproken hebben. Met dat kleine verschil dat dit maal de specs waar je mogelijk nog om kon zeuren ook zijn toegevoegd. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een Tablet of een Netbook. Koop dit ding en je zit gebakken. Dit is niet zo zeer een leuke gadget voor een beetje internetten op de bank of filmpjes kijken in het vliegtuig. Nee, dit is gewoon een productiviteits suite, maar dan compact. Erg vet en praktisch. Waarom zou je wachten op 7 Maart, wanneer je toch al weet welke tablet het best is?

Later meer info over prijzen en beschikbaarheid, houd de Asus Facebook pagina maar in de gaten.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.