Barbour Waxed Cotton Bag

Een van de mooiste stoffen naast leder en denim vind ik gewaxt katoen. Deze unieke bewerking van katoen, die overigens bijna 200 jaar oud is en stamt uit Schotland, maakt katoen waterbestendig. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling, die net als bij de bovenstaande stoffen, mooier wordt naarmate de jaren vorderen. De stof vertelt zo als het ware een verhaal.

Nu is gewaxt katoen in het algemeen al erg mooi, maar bij Barbour weten ze daar toch altijd een schepje bovenop te doen. Ga bij Barbour altijd uit van het best mogelijke katoen, deze jongens weten namelijk wel van wanten.

Zo ook bij deze Waxed Cotton Twill Overnight Bag die komt in de kleur olijf. De tas heeft lederen hengsels en een canvas band voor je schouder. Een leuk detail is de typische Barbour voering die de tas van binnen siert!

Je vindt de tas bij My Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.