Carhartt Gevlochten Riem,

Behoorlijk staaltje next level van Carhartt en uiteraard heeft FreshCotton het op voorraad. Carhartt is natuurlijk het label wanneer het gaat om workwear en workwear inspired items, dus deze nieuwe lijn vat ik niet helemaal. Maar ik waardeer het ten zeerste, dat sowieso.

Een gevlochten leer van Italiaanse makelij, prachtig blauw suède met een nikkelvrije metalen buckle. Serieus, kijk er naar en vraag je dan af of dit is wat je van Carhartt verwacht. Dat is toch een behoorlijk sartoriaal verantwoorde accessoire hebben welke ze hiermee neergezet.

Zoals gezegd, je kan hem vinden bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.