Carhartt Heritage Dawson Pants,

Zo dan, de volledige naam van deze broek is bevatte dusdanig veel karakters dat ik deze niet in de titel van de post kwijt kon. Maar de Straight Dawson is de naam van het model. Deze uitvoering is gemaakt van een lap Hamilton Selvedge Canvas. En de Heritage lijn van Carhartt is waar die in uitkomt. De volledige naam zou de Carhartt Heritage Brown Hamilton Selvedge Straight Dawson moeten zijn. Althans volgens de labeltjes. Ik vind het best.

Alles wat ik weet is dat dit een puike lap stof is voor een prima broek in een mooie fit. De kleur is top. Eigenlijk is de broek goed voor 3 seizoenen. In de ijzige winter zou ik hem in de kast laten, voor de rest van de tijd kan die prima. Mix hem met witte sneakers of working boots. Goeie broek!

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.