Charlie Sheen x Fiat 500 Abarth, #WINNING,

charlie sheen fiat  abarth

Natuurlijk, deze man heeft een zeer twijfelachtige reputatie, maar met zijn goede gevoel voor zelfspot flikt die het toch weer om er mee weg te komen. Zijn hele #winning campagne ging grandioos de mist in, de theatervoorstellingen verliepen dramatisch. Maar toch blijft Charlie Sheen verkopen. Zo ook nu weer.

Fiat is druk bezig hun aankoop van Chrysler ten gelde te maken in de States en proberen tegelijk de Amerikanen warm te krijgen voor hun kleine 500. Na een zeer ongeloofwaardige J.Lo reclame met de 500, komt nu Sheen op de proppen met de Abarth 500.

 

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.