Clarks Desert Drille,

De zonnestralen maken wat in de mensen los hoor. Ineens hoor je iedereen over beach party’s, BBQ weken en zonnesteken. Top! Het meest fijne aan de wisseling van seizoenen vind ik toch wel de wisseling van de garderobe. Veel items sla je namelijk het ene moment de plank mee mis en het andere moment zijn ze precies raak.

Neem deze Clarks Desert Drille, de variant van Clarks op de traditionele Espadrille. Zou je deze schoen in December aantrekken naar een kerstdiner, dan lacht een ieder je uit. Echter, wanneer de zonnestralen daar zijn, je de cabrio uit de winterstalling haalt, dan passen deze schoenen als geen ander. Blij dat het zomer wordt mensen!

Gevonden bij de Bijenkorf.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.