Cuisse De Grenouille gehaakte das,

De gehaakte das is hot. Dat is het al een tijdje, maar dankzij labels als Cravatta  Pelliano, het Hollandse label dat tout bekend Nederland aan zich bindt met het uitsturen van gratis dassen. Zo zie je zelfs nieuwslezers met hippe dassen op je scherm komen.

Mooi spul, zonder meer, alleen een tikkie aan de prijs. Het kan ook voor iets minder. Hadden we daarvoor eerst het huislabel van van Couverture en The Garbstore, hebben zij hiervoor nu het franse label Cuisse De Grenouille. De das hieronder viel helemaal op, zal goed matchen bij mijn Filling Pieces.

Zoals gezegd, op voorraad bij Couverture en The Garbstore.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.