Gant RUGGER Canoe Jacket,

Natuurlijk heb ik laatst hard op de vraag gesteld waarom we nu in vredesnaam nog zomerjassen inkopen. En nog steeds heb ik de grootst mogelijke twijfel aan het nut van deze items. Het is dan ook zo jammer dat veel van die nutteloze kledingstukken zo belachelijk vet zijn.

Neem deze Gant RUGGER Canoe jacket bijvoorbeeld. Oké, hij is wind en waterdicht, dus wellicht heb je er wat aan in een hoosbui, maar dat is niet waarvoor je hem koopt. Je koopt hem omdat die vreselijk stylish is. Rock hem met die Red Wings van vanochtend en een chino chambray shirtje erbij en klaar ben je.

Gant RUGGER haal je onder andere bij FreshCotton.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.