Gant RUGGER zwembroek,

Vorig jaar werd je al vriendelijk verzocht niet meer met je te grote boardshort op het strand te gaan liggen, mocht je destijds niet geluistertd hebben, of gewoon niet een beter alternatief gevonden hebben, dan heb ik hier een tip: LET OP!

Wat je nu te zien krijgt is een van de betere zwemshorts voor het komende strandseizoen. En een kleine tip van mij voor jullie, deze short is nu nog op voorraad. Deze zal echter binnen no time uitverkocht zijn. En dan lig je voor het tweede jaar op rij achter de feiten aan te zonnen op het strand. Zeg dan niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Het is Gant RUGGER en in Nederland dus verkrijgbaar bij FreshCotton!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.