Grenson Lewis V Brogue Boot,

Wow, dit paartje lijkt sprekend op een paartje brogue boots welke ik reeds in de kast heb staan. Het merk van mijn paar begint ook met Gre, het eindigt echter met ve en is pure Hollandse Glorie. Maar ondanks dat de boots hieronder geen Greve boots zijn, zijn het ook bijzonder goeie lente schoenen.

Het grootste verschil met mijn huidige geel suède paartje brogue boots en deze is de zool. Deze spierwitte Vibram zool in combinatie met het gele bovenwerk maakt de schoen nog net iets lente-achtiger. Grenson bewijst met deze combi maar weer eens dat een brogue boot met Vibram zool niet enkel een herfst en winter item is.

Deze Grenson Lewis boots vindt je bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.