Grijze Sweater deel 100,

En ik dacht al die tijd dat we voornamelijk veel over schoenen schreven hier bij OurBubble. Ik doe net een site search op grijze sweater en kreeg daar toch een hele rits resultaten. Maar ja, niet gek natuurlijk. Als er iets een absolute must have basic is, is het wel een grijze sweater.

Ik ben blij om te zien dat Stussy ook nog meer kan dan enkel collabs uitpoepen en dat ze zelfs gewoon blijven komen met een betaalbare basic lijn. In deze lijn kan je deze grijze sweater met college stijl Stussy logo vinden. Prima trui voor die momenten dat je er niet al te sartoriaal verantwoord bij hoeft te lopen. Combineer hem goed en de Ivy-isten zullen trots op je zijn.

Op voorraad bij End.

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.